Skip to content

Melisa – Leje Lyrics

Leje Lyrics – Melisa

Ate qe ke dasht
Leje leje leje leje leje
Se je tu dek mas
Meje meje meje meje meje
Ate qe ke dasht
Leje leje leje leje leje
Une du me tpas ty
Une du me tpas ty..②

Kadale kadale ma me zemen
Sa her pe kqyri menjen po ma lun
Ai e din shume mire
Smunet me m’zevendsu

E ti po mdon
E ti po mdon
Se sheh me sy
E plas me zemer
Dhe menon
Tjetren me lon
Se kshu nuk bon
Nuk bon, nuk bon

Ate qe ke dasht
Leje leje leje leje leje
Se je tu dek mas
Meje meje meje meje meje
Ate qe ke dasht
Leje leje leje leje leje
Une du me tpas ty
Une du me tpas ty

Kadale kadale xhan
Ti je tu tranu
Duket ashiqare djale pse svjen e ma thu
Tashti je me to per mu je tu menu

E ti po mdon
E ti po mdon
Se sheh me sy
E plas me zemer
Dhe menon
Tjetren me lon
Se kshu nuk bon , nuk bon nuk bon

Ate qe ke dasht
Leje leje leje leje leje
Se je tu dek mas
Meje meje meje meje meje
Ate qe ke dasht
Leje leje leje leje leje
Une du me tpas ty
Une du me tpas ty

YouTube video
"