Pajak & Antonia Gigovska – Habibi Lyrics

Habibi Lyrics – Pajak & Antonia Gigovska

(Iwayo, kill this one again)

Малку авантура, малку љубов, малку стрес
Заради тие очи паѓам ја на грев
На моите рани ти си единиот лек
Горат чувства а ти ги топиш као лед
А ноќва ме спушташ и креваш од дно
И се тоа ти го правиш намерно
Ко ангел од душа ми оттргна зло
My baby, no love, I need you, my love

Habibi, то, то, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, то, то, то, то, то
Habibi love, habibi love
Habibi, то, то, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, то, то, то, то, то
Habibi love, habibi love

А ти си ми пекол, пак во мене го бараш лекот
Колку дадов, толку и зедов
Habibi-bibi, де не лажи ме
Во мракот си светлост
Слатки тајни, слатки лаги криеш безброј
Ти си лудак, јас сум луда, тоа е реткост
А кој би рекол?
За тебе да го срушам светот

Малку авантура, малку љубов, малку стрес
Заради тие очи паѓам ја на грев
На моите рани ти си единиот лек
Горат чувства а ти ги топиш као лед
А ноќва ме спушташ и креваш од дно
И се тоа ти го правиш намерно
Ко ангел од душа ми оттргна зло
My baby, no love, I need you, my love

Habibi, то, то, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, то, то, то, то, то
Habibi love, habibi love
Habibi, то, то, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, то, то, то, то, то
Habibi love, habibi love

О-о-о-о, о-о-о-о
Со тебе ден и ден и ноќ
О-о-о-о, о-о-о-о
Со тебе ден и ден и ноќ

Habibi, то, то, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, то, то, то, то, то
Habibi love, habibi love